Levering inden for 1-2 hverdage - gratis forsendelse i DK ved køb over DKK 295,-

Materiale og smykkepleje

Materialer

Vores kollektioner er udelukkende baseret på 925-sterlingsølv, der så kan være forgyldt med 14-24 karat guld eller sort rutanium. Vores ædelstene er primært håndslebne i Indien, og har de smukkeste fine facetteringer.

Smykkepleje

Frk. Lisbergs smykker – øreringe, armbånd, halskæder og ringe, er udelukkende lavet i ædle og ægte materialer. For at sikre dit smykke forbliver smukt, skal du sørge for at vedligeholde smykket korrekt. Læs venligst nedenstående om materialer og kvalitet. Ved at følge nedenstående vil du sikre dig, at dit smykke vil funkle smukt i lang tid.

Vedligeholdelse af dit smykke

Overfladebehandlinger som forgyldning og oxidering vil selvsagt med tiden slides væk. For at bevare overfladen bedst muligt, anbefaler vi, at du følger nedenstående råd for smykkepleje:

  • Sov aldrig med smykket.
  • Bad ikke med smykket.
  • Når du ikke bruger smykket, så opbevar det i smykkeæsken eller hæng det på et smykkestativ.
  • Rens smykket minimum en gang om måneden.
  • Læg ikke dit smykke i direkte sollys.

HUSK: At sølv sammen med guld, kobber og platin betegnes som ædelmetaller, da metallerne ikke bliver angrebet af atmosfærens ilt. MEN sølv kan blive angrebet af den svovlbrinte, der findes i atmosfæren, hvilket fører til, at sølv kan blive mørkt. Når du derfor oplever dit smykke bliver mørkt, er det IKKE fordi der er noget galt med smykket, men derimod et naturfænomen, der hurtigt kan rettes op. Rens blot dit smykke i varmt vand.

Har du yderligere spørgsmål, kommentarer eller andet så send en mail til: mail@frk-lisberg.com.

materiale og smykkepleje frk lisberg