Levering inden for 1-2 hverdage - gratis forsendelse i DK ved køb over DKK 295,-

Handelsbetingelser

Her finder du information om, hvilke vilkår der gælder, når du køber smykker hos Lisberg Jewellery ApS.

1. Leveringstid

Leveringstiden afhænger af vores lagerstatus. Er en varer angivet til at være på lager, afsendes den inden for 1-2 hverdage. Hvis varen er på vej til lageret eller skal specialproduceres, er leveringstiden op til 8 uger. Tager det længere tid, forsøger vi altid at give besked om dette på enten e-mail eller telefon.

Er du i tvivl, eller ønsker du en mere nøjagtig information om leveringstiden, er du velkommen til at sende en mail til mail@frk-lisberg.com.

2. Fragt og gebyr

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over DKK 295,- til en pakkeshop nær dig – du vælger selv mellem en GLS pakkeshop eller en PostNord Pakkeshop. Der tages forbehold for eventuelle gebyr ved kortbetaling til Lisberg Jewellery ApS.

3. Betalingsalternativer

På www.frk-lisberg.com er det blandt andet muligt at betale på følgende måder:

  • Kortbetaling med Visa Dankort, Visa, American Express, Diners Club eller Mastercard.
  • Debetkortene Visa Electron og Maestro.
  • Mobilepay
  • Vi accepterer betaling med Anyday.Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Kortoplysninger lagres ikke, og data du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken Lisberg Jewellery ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Alle kontrakter indgås på dansk.

4. Returnere

Ønsker du at bytte eller returnere en varer?

Hos os har du altid 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din varer (kvitteringsdatoen for udlevering af pakken). I løbet af denne 30 dags periode kan du sende din vare retur til os, og få ombyttet varen eller pengene retur. Ønsker du at forlænge byttefristen, hvis du for eksempel skal give en af vores varer som gave, kan du vælge at trykke “ja tak” til at få pakket ind til gave. Det er derefter muligt at angive datoen for, hvornår gaven skal gives. Det gælder som et byttemærke, og gavemodtager har 30 dage til at bytte varen.

Sådan returnerer du:

Læg smykkerne i smykkeæsken (ved andre varer fra www.frk-lisberg.com, bedes du venligst pakke varen ind i pap eller papir) og send i en forsvarlig og lukket emballage. Sørg for, at alt er ordentlig pakket ind så varen ikke tager skade under fragten. Udfyld returseddel og send til Lisberg Jewellery ApS, Åbyvej 3, 8230 Åbyhøj. Du finder vores retursedlen her. Du kan også vælge at bruge vores returportal, som du finder her.

Ved refundering tilbagebetaler vi beløbet på dine returnerede varer (minus DKK 39 for returlabel) med samme betalingsmåde, som du benyttede ved det oprindelige køb, senest 14 dage efter vi har modtaget varerne. Har du selv afholdt omkostningerne til returforsendelsen, så trækker vi naturligvis ikke DKK 39 for returlabel.

Hvis du ønsker at få sendt en ny varer, og dette skal være til en anden adresse end den adresse, der blev oplyst i forbindelse med købet, bedes du venligst oplyse den nye adresse enten ved at lægge en seddel herom i pakken eller notere den nye adressen på retursedlen.

5. Reklamationsret

Hos os har du 2 års reklamationsret på dit køb.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage eller udefrakommende skader, som du selv påfører smykkerne.

Ønsker du at reklamere over en vare, skal varen sendes retur til Lisberg Jewellery, Åbyvej 3, 8230 Åbyhøj, Att: Reklamation. Du bedes venligst sammen med varen sende en kort beskrivelse af, hvad der er sket med varen samt oplyse dit ordrenummer/eller navnet på den person, som har købt varen. Vi afholder fragtomkostninger i forbindelse med en reklamation – kontakt os inden forsendelse på mail@frk-lisberg.com for at få tilsendt et fragtfri returlabel.

Vi forbeholder os retten til at reparere varen, hvis dette er muligt. Hvis ikke det er muligt at reparere varen, ombytter vi varen til en ny.

Vi vurderer hver enkelt reklamation individuelt.

Du modtager en e-mail fra os, når din reklamation er modtaget og behandlet.

6. Sikker handel

For at ingen skal være utrygge ved at bestille og betale, har vi gode vilkår og sikre tekniske løsninger, så du ikke behøver at være usikker ved at bestille varen online hos os.

7. Sikre kortbetalinger

Vi bruger standardteknikken for sikre kortbetalinger på Internettet. Du behøver ikke at være utryg ved at bruge dit kort hos os.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL ( Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken os eller andre har muligheden for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varen sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

8. Lisberg Jewellery respekterer dine personoplysninger

Vi kommer ikke til at bruge dine personoplysninger til at sende dig uønsket information, ligesom vi naturligvis ikke videreformidler dine personoplysninger til et andet firma.

9. Prismatch

Hos os kan du være sikker på, at du altid får den bedste pris! Vi tilbyder nemlig prismatch i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher priser, hvis du finder samme vare billigere hos en anden forhandler i Danmark.

Send os blot en e-mail på mail@frk-lisberg.com med billede af produkt og pris, så modtager du en rabatkode 🙂

10. Forbrugertips

Som forbruger på nettet er det fint, hvis du har sat dig ind i forholdene. For yderligere information herom skal vi venligst henvise dig til Forbrugerrådet hjemmeside. Du finder deres link her – www.forbrug.dk. På deres hjemmeside kan du bl.a. finde gode råd og tips om e-handel.