Levering indenfor 1-2 hverdage. Vi har gratis forsendelse i DK ved køb over DKK 299,-.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Her finder du information om, hvilke vilkår der gælder, når du køber smykker hos Lisberg Jewellery ApS.

1. Leveringstid

Leveringstiden afhænger af lagerstatus. Er smykket angivet til at være på lager, afsendes den inden for 1-2 hverdage. Hvis varen er på vej til lageret eller skal bestilles, er leveringstiden kan leveringstiden være op til 8 uger. Tager det længere tid, forsøger vi altid at give besked om dette på e-mail eller telefon.

Er du i tvivl eller ønsker du mere nøjagtig information om leveringstiden, er du velkommen til at sende en mail til mail@frk-lisberg.com.

Ordrer sendes som udgangspunkt altid med GLS.

2. Fragt og gebyr

Lisberg Jewellery tilbyder gratis fragt ved køb over DKK 299,-. Der tages forbehold for eventuelle gebyr ved kortbetaling til Lisberg Jewellery ApS.

3. Betalingsalternativer

På www.frk-lisberg.com er det blandt andet muligt at betale på følgende måder:

  • Kortbetaling med Visa Dankort, Visa, American Express, Diners Club eller Mastercard.
  • Debetkortene Visa Electron og Maestro.
  • Mobilepay

Kortoplysninger lagres ikke, og data du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken Lisberg Jewellery ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Alle kontrakter indgås på dansk.

4. Returnere

Vil du bytte eller levere smykkerne tilbage?

Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lisberg Jewellery ApS. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din varer (kvitteringsdatoen for udlevering af pakken ved GLS eller PostNord). I løbet af denne 30 dags periode kan du sende smykkerne tilbage, og få ombyttet eller pengene tilbage. Ønsker du at forlænge byttefristen til en gave, kan du vælge at trykke “ja tak” til at få pakket ind til gave. Det er derefter muligt at angive datoen for, hvornår gaven skal gives. Det gælder som et byttemærke, og gavemodtager har 30 dage til at bytte smykkerne.

Sådan returnerer du:

Læg smykkerne i smykkeæsken og send i en forsvarlig og lukket emballage. Sørg for, at alt er ordentlig pakket ind så smykket ikke tager skade under fragten. Udfyld returseddel og send til Lisberg Jewellery ApS, Havnegade 4, 5. sal, 8000 Aarhus C. Du finder retursedlen her.

Hvis du ønsker at få sendt et nyt smykke retur, og dette skal være til en anden adresse end den adresse, der blev oplyst i forbindelse med købet af smykket, beder Lisberg Jewellery dig venligst om, at du oplyser den nye adresse enten ved at lægge en seddel herom i pakken eller notere den nye adressen på retursedlen.

5. Reklamationsret

Hos Lisberg Jewellery har du 2 års reklamationsret på dit køb.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage eller udefrakommende skader, som du selv påfører smykkerne.

Ønsker du at reklamere over et smykke, skal smykket sendes retur til Lisberg Jewellery, Havnegade 4, 5. sal, 8000 Aarhus C, Att: Reklamation. Du bedes venligst sammen med smykket sende en kort beskrivelse af, hvad der er sket med smykket samt oplyse dit ordrenummer. Lisberg Jewellery afholder fragtomkostninger af reklamationen – kontakt os inden forsendelse på mail@frk-lisberg.com for at få tilsendt fragtfri returlabel.

Lisberg Jewellery forbeholder sig retten til at reparere smykket, hvis dette er muligt. Hvis ikke det er muligt at reparere smykket, vil vi ombytte til et nyt smykke.

Lisberg Jewellery vurderer hver enkelt reklamation individuelt.

Vi skal venligst opfordre dig til at pakke smykket forsvarligt ind, så der ikke sker yderligere skade på smykket i forbindelse med returnering heraf.

Du vil modtage en e-mail fra Lisberg Jewellery, når din reklamation er modtaget og behandlet.

6. Sikker handel

For at ingen skal være utrygge ved at bestille og betale, har vi hos Lisberg Jewellery generøse vilkår og sikre tekniske løsninger, så du ikke behøver at være usikker ved at bestille smykkerne online.

7. Sikre kortbetalinger

Lisberg Jewellery bruger standardteknikken for sikre kortbetalinger på Internettet. Du behøver ikke at være utryg ved at bruge dit kort hos os.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL ( Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken Lisberg Jewellery eller andre har muligheden for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når smykkerne sendes fra Lisberg Jewellery. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

8. Lisberg Jewellery respekterer dine personoplysninger

Lisberg Jewellery kommer ikke til at bruge dine personoplysninger til at sende dig uønsket information, og kommer heller ikke til at formidle dine personoplysninger til et andet firma.

9. Prismatch

Hos Lisberg Jewellery kan du være sikker på, at du altid får den bedste pris! Vi tilbyder nemlig primatch i købsøjeblikket. Det betyder, at vi matcher priser, hvis du finder samme vare billigere hos en anden forhandler i Danmark.

Send os blot en e-mail på mail@frk-lisberg.com med billede af produkt og pris, så modtager du en rabatkode, således at du kan købe produktet hos os til samme pris.

10. Forbrugertips

Som forbruger på nettet er det fint, hvis du har sat dig ind i forholdene. For yderligere information herom skal Lisberg Jewellery venligst henvise dig til Forbrugerrådet hjemmeside. Du finder deres link her – www.forbrug.dk. På deres hjemmeside kan du bl.a. finde gode råd og tips om e-handel.