Levering inden for 1-2 hverdage - altid gratis forsendelse i DK! Julegaver byttes indtil d. 10/1 2020

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Her finder du information om, hvilke vilkår der gælder, når du køber smykker hos Lisberg Jewellery.

1. Leveringstid

Leveringstiden afhænger af lagerstatus. Oftest har vi varen på lager, og er ordren afgivet inden kl 12 afsendes den samme hverdag. Hvis varen er på vej til lageret eller skal bestilles, er leveringstiden som regel 3-4 uger. Tager det længere tid, forsøger vi altid at give besked om dette på mail eller telefon.

Vil du have mere nøjagtig information om leveringstiden er du velkommen til at sende en mail til mail@frk-lisberg.com.

Ordrer sendes som udgangspunkt med GLS.

2. Fragt og gebyr

Alle fragtomkostninger indgår i prisen. Der tages forbehold for evt. gebyr ved kortbetaling til Lisberg Jewellery.

3. Betalingsalternativer

Det er muligt at betale på følgende måder:

  • Kortbetaling med Visa Dankort, Visa eller Mastercard.
  • Debetkortene Visa Electron og Maestro.

Kortoplysninger lagres ikke, og data du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem.

Hverken Lisberg Jewellery eller andre har mulighed for at læse dataene.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Alle kontrakter indgås på dansk.

4. Returnere

Vil du bytte eller levere smykkerne tilbage?

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Lisberg Jewellery. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare (datoen du fik en mail med leveringsinformation). I løbet af denne 14 dags periode kan du sende smykkerne tilbage, og få en anden størrelse eller pengene tilbage.

Sådan gør du:

Læg smykkerne i smykkeæsken og pak den ind i papir eller plast. Sørg for, at alt er ordentlig pakket ind. Tape ikke fragtbrevet direkte på smykkeæsken! Hvis du vil bytte størrelsen, send da en mail til mail@frk-lisberg.com. Husk at skrive, hvilken model og størrelse du ønsker.

Udfyld Lisberg Jewelleys returseddel. Du finder retursedlen her.

5. Reklamationsret

Hos Lisberg Jewellery har du 2 års reklamationsret på dit køb.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage eller udefrakommende skader, som du selv påfører varen.

Ønsker du at reklamere over en vare, skal varen sendes retur til Lisberg Jewellery, Åbyvej 3, 8230 Åbyhøj, Att: Reklamation. Du bedes venligst sammen med varen sende en kort beskrivelse af, hvad der er sket med varen samt oplyse dit ordrenummer. Frk. Lisberg afholder fragtomkostninger af reklamationen.

Lisberg Jewellery forbeholder sig retten til at reparere varen, hvis dette er muligt. Hvis ikke det er muligt at reparere varen, vil du modtage en ny vare.

Lisberg Jewellery vurderer hver enkelt reklamation individuelt.

Vi skal venligst opfordre dig til at pakke varen forsvarligt ind, så der ikke sker yderligere skade på varen i forbindelse med returnering heraf.

Du vil modtage en e-mail fra Lisberg Jewellery, når din reklamation er modtaget og behandlet.

6. Sikker handel

For at ingen skal være utrygge ved at bestille og betale, har vi hos Lisberg Jewellery generøse vilkår og sikre tekniske løsninger, så du ikke behøver at være usikker ved at bestille smykkerne online!

7. Sikre kortbetalinger

Lisberg Jewellery bruger standardteknikken for sikre kortbetalinger på Internettet. Du behøver ikke at være utryg ved at bruge dit kort hos os.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL ( Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken Frk. Lisberg eller andre har muligheden for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Lisberg Jewellery. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

8. Lisberg Jewellery respekterer dine personoplysninger

Lisberg Jewellery kommer ikke til at bruge dine personoplysninger til at sende dig uønsket information, og kommer heller ikke til at formidle dine personoplysninger til et andet firma.

9. Forbrugertips

Som forbruger på nettet er det fint, hvis du har sat dig ind i forholdene. For yderligere information herom skal Lisberg Jewellery venligst henvise dig til Forbrugerrådet hjemmeside. Du finder deres link her – www.forbrug.dk. På deres hjemmeside kan du bl.a. finde gode råd og tips om e-handel.