Levering inden for 1-2 hverdage - altid gratis forsendelse i DK!

Datapolitik

 

Cookies

Når du besøger Frk-lisberg.com, beder vi om en række informationer, hvilket er nødvendigt for brugeroplevelsen af hjemmesiden.

Når du acceptere vores datapolitik, giver du os lov til at opbevare data heriblandt din ip-adresse, besøgsvarighed, fornavn, email samt din interaktion med siden.

Vi anvender Cookies, så vi bl.a. kan genkende dig næste gang du besøger os, så du f.eks. kan få bedre Chat support og en bedre brugeroplevelse.

Derudover anvender vi Google Analytics samt Facebook Pixel, for at vi kan analysere trafikken, brugerinteraktionen og skræddersy kampagner til netop dit behov.

Alle disse informationer behandles naturligvis i fortrolighed og iht. persondataloven.

Beskyttelse af dine personlige data

Med personlige data menes oplysninger der kan bruges til at identificere dig som f.eks. navn, fødselsdato, e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer.

Frk. Lisberg vil ikke sælge, dele eller på anden måde sprede din personlige oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.

Når du benytter vores webshop, er du indforstået med at oplyse korrekte og fyldestgørende oplysninger ved indsendelse.

Vi indhenter aldrig informationer fra tredjepart, som ikke er offentlige. Den information vi har om dig, har vi fået fra dig enten vha. kontaktformularen, tidligere køb eller fra offentlige data som f.eks. virk.dk.

Dataopbevaring

Vores Google Analytics konto er sat op til at opbevare dine data i op til 26 måneder, herefter bliver de automatisk slettet igen. Hvis du ønsker at slette dine brugerdata, kan du til hver en tid kontakte os.

Frk-lisberg.com opbevarer dine ordredetaljer og brugeroplysninger, hvilket er med til at give dig bedre en oplevelse ift. support, reklamationsret og dit næste besøg på siden. Hvis du ønsker at få slettet en gammel ordre samt dine brugeroplysninger, skal du blot kontakte os på mail@frk-lisberg.com, hvor du oplyser hvilket navn, som er blevet brugt i forbindelse med købet samt evt. ordrenummeret/brugernavnet.

Sikkerheden

På frk-lisberg.com bruger vi HTTPS, dette betyder at vi benytter en krypteret forbindelse mellem mellem vores hjemmeside og din browser, hvilket skaber en sikker dataoverførsel så dine oplysninger forbliver i sikkerhed. Dette gøres vha. en SSL forbindelse, hvor vi benytter et gratis SSL-certifikat udstedt af one.com som bliver leveret af en tredjeparts-forhandler (Comodo).

Hvis der mod forventning skulle opstå mistanke om et sikkerhedsbrud på vores servere, email eller lignende. Vil der blive lukket midlertidigt ned for vores data-servere og berørte kunder vil straks blive underrettet. Derudover vil Datatilsynet blive underrettet inden for 72 timer med en beskrivelse af databruddet og mulige konsekvenser heraf.