Levering inden for 1-2 hverdage - gratis forsendelse i DK ved køb over DKK 295,-

Datapolitik

 

Cookies

Når du besøger www.frk-lisberg.com, beder vi om en række informationer, hvilket er nødvendigt for brugeroplevelsen af hjemmesiden.

Når du acceptere vores datapolitik, giver du os lov til at opbevare data heriblandt din ip-adresse, besøgsvarighed, fornavn og efternavn, email samt din interaktion med siden.

Vi anvender Cookies, så vi blandt andet kan genkende dig næste gang du besøger os, så du for eksempel kan få bedre Chat support og en bedre brugeroplevelse.

Derudover anvender vi Google Analytics samt Facebook Pixel, for at vi kan analysere trafikken, brugerinteraktionen og skræddersy kampagner til netop dit behov.

Alle disse informationer behandles naturligvis i fortrolighed og i henhold til persondataloven.

Beskyttelse af dine personlige data

Med personlige data menes oplysninger der kan bruges til at identificere dig som for eksempel navn, e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer.

Lisberg Jewellery vil ikke sælge, dele eller på anden måde sprede din personlige oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.

Når du benytter vores webshop, er du indforstået med at oplyse korrekte og fyldestgørende oplysninger ved indsendelse.

Vi indhenter aldrig informationer fra tredjepart, som ikke er offentlige. Den information vi har om dig, har vi fået fra dig enten ved hjælp af kontaktformularen, tidligere køb eller fra offentlige data som for eksempel www.virk.dk.

Dataopbevaring

Vores Google Analytics konto er sat op til at opbevare dine data i op til 26 måneder, herefter bliver de automatisk slettet igen. Hvis du ønsker at slette dine brugerdata, kan du til hver en tid kontakte os.

Lisberg Jewellery opbevarer dine ordredetaljer og brugeroplysninger, hvilket er med til at give dig bedre en oplevelse i forhold til support, reklamationsret og dit næste besøg på siden. Hvis du ønsker at få slettet en gammel ordre samt dine brugeroplysninger, skal du blot kontakte os på mail@frk-lisberg.com, hvor du oplyser hvilket navn, som er blevet brugt i forbindelse med købet samt  eventuelt ordrenummeret/brugernavnet.

Sikkerheden

På www.frk-lisberg.com bruger vi HTTPS, dette betyder, at vi benytter en krypteret forbindelse mellem vores hjemmeside og din browser, hvilket skaber en sikker dataoverførsel, så dine oplysninger forbliver i sikkerhed. Dette gøres ved hjælp af en SSL forbindelse, hvor vi benytter et gratis SSL-certifikat udstedt af www.one.com, som bliver leveret af en tredjeparts-forhandler (Comodo).

Hvis der mod forventning skulle opstå mistanke om et sikkerhedsbrud på vores servere, email eller lignende, vil der blive lukket midlertidigt ned for vores data-servere, og berørte kunder vil straks blive underrettet. Derudover vil Datatilsynet blive underrettet inden for 72 timer med en beskrivelse af databruddet og mulige konsekvenser heraf.